Domov » Služby » Fotograf Zvolen

Fotograf pre Zvolen a okolie

Aj do Zvolena a okolia sa rád vraciam s fotoaparátom v ruke – či už vo svojom voľnom čase pri fotení street fotografií, prírody a momentiek, alebo za prácou ako rodinný alebo svadobný fotograf. Aké možnosti nám ponúka toto mesto a jeho blízke okolie? Rád vám ukážem tie najkrajšie zákutia pre fotografovanie.

Váš fotograf Zvolen

Poloha Zvolena v srdci Slovenska mu predurčuje štatút miesta s obrovskými možnosťami na fotografovanie. Prírodné scenérie v okolitých vrchoch, ale aj uličky, parky a ďalšie prostredie priamo v meste nám pomáhajú vytvoriť zábery, na ktorých budete vyzerať skvele a budú vám desiatky rokov pripomínať bezstarostné časy.
Ponuka svadobného fotenia
fotograf na svadbu

Fotenie detí aj rodinné fotenie vo Zvolene

Fotenie detí patrí medzi tie najradostnejšie a najveselšie časti mojej práce. Deti sú prirodzené a ich prirodzenú radosť zo života je naozaj jednoduché zachytiť na fotografie, ktoré vám budú robiť radosť celé roky. Bezstarostné môže byť aj rodinné fotenie, so mnou totiž vôbec nemusíte pózovať. Vyberieme sa spolu na výlet a ja pre vás zvečním krásne momentky.

Svadobný fotograf pre Zvolen

Gro mojej práce pozostáva zo svadobného fotenia. Okrem neho, samozrejme, ponúkam aj predsvadobné, respektíve párové a rande fotenie. Svadobné fotenie pozostáva z fotenia mladomanželov a ich spoločných portrétov a z fotenia obradu, hostiny a nočnej zábavy. Rád vám odporučím aj svadobné priestory, s ktorými mám dobré skúsenosti.

Rodinné fotenie a fotenei detí
Svadobný fotograf

Fotenie portrétov pre Zvolen

Máte záujem o fotenie portrétov? Žiadny problém, pokojne môžete aj pózovať. Umelecké, abstraktné, ale aj prirodzené či sezónne portréty sú skvelou spomienkou na jednotlivé obdobia života. Dôležité je, aby ste sa počas fotenia cítili príjemne.

Miesta na fotenie vo Zvolene a okolí

Nech už máte záujem o akékoľvek z vyššie spomenutých fotení, rád vám ukážem tie najkrajšie miesta na fotenie vo Zvolene a okolí. Sú nimi napríklad Zvolenský zámok, Gavurky, Panónsky Háj, Hotel Grand Vígľaš, Kaštieľ v Hronseku, Vodný hrad v Hronseku či drevený kostol v Hronseku. Môžeme navštíviť aj miesto, ktoré máte vytipované vy.
Svadobný fotograf

Spoznajme sa

Napíšte alebo zavolajte Vašu predstavu o svadobnom fotení. Teším sa na spoločnú kávu, pri ktorej Vás rád spoznám.



Kontaktujte ma

Blog

12. septembra 2024

Takto by mala vyzerať starostlivosť o fotovýbavu

V jednom z predchádzajúcich článkov na mojom blogu som rozoberal starostlivosť o fotoaparát a objektívy. V dnešnom pokračovaní sa spoločne pozrieme na ďalšie pomôcky, ktoré by nemali chýbať vo výbave skúseného fotografa, no ktoré si tiež vyžadujú správne skladovanie, servis a v mnohých prípadoch aj pravidelné čistenie. Starostlivosť o fotovýbavu nepodceňujte Podobne ako fotoaparát, aj […]

Čítať viac
30. augusta 2024

Ako správne fotiť polárnu žiaru?

Posledné roky sa na našej oblohe, ale aj v médiách a na instagramových účtoch fotografov čoraz častejšie objavuje polárna žiara. Je za to zodpovedná narastajúca aktivita slnka, ktoré vysiela naším smerom elektricky nabité častice slnečného vetra. Tie pri dopade na vrchnú vrstvu atmosféry vytvárajú naozaj nádherné nebeské divadlo, ktoré je však vidno len v noci. […]

Čítať viac
14. augusta 2024

Fotoaparát s okamžitou tlačou fotiek – áno alebo nie?

Instantné fotoaparáty sa už pred 40-timi rokmi bežne objavovali v mnohých filmoch, no na Slovensku zažili veľký boom v popularite až počas posledných približne 10 rokov. Vtedy na trh prišli rôzne modely s jednoduchším ovládaním, kompaktným vzhľadom, no najmä s dostupnými náplňami, ktoré sa dajú ľahko dokúpiť. Aké sú hlavné výhody týchto fotoaparátov, pre koho […]

Čítať viac

Spojte sa so mnou

Teším sa na Vaše správy, maily a telefonáty. Predovšetkým Vás ale rád stretnem osobne.
Fotograf Roman Hruška
ahoj(at)romanhruska.sk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram