Domov » Služby » Fotograf Zlaté Moravce

Budem váš fotograf pre Zlaté Moravce a okolie

Odhodlali ste sa a chcete si objednať fotografa, ktorý by vás odfotil v Zlatých Moravciach alebo blízkom okolí? Tento región navštevujem aj ja s mojím aparátom a rád vám ukážem, že fotografovanie môže byť aj pohodlné, bez stresu a prirodzené. Kde všade sa môžeme vybrať za peknými fotkami?

Váš osobný fotograf Zlaté Moravce

Ak túžite napríklad po krásnych portrétoch s originálnym pozadím z vášho regiónu, rád sa s vami stretnem osobne a vyberieme spoločne priestor v Zlatých Moravciach alebo priľahlom okolí, kde vytvoríme naozaj vkusné fotografie. Hlavnou dominantou portrétu budete vy, no môžete si zvoliť mestské, vidiecke, prírodné, ale aj historické prostredie.
Ponuka svadobného fotenia
Rande fotenie

Svadobný fotograf Zlaté Moravce

Svadobné fotenie a predsvadobné fotenie patria medzi moje najčastejšie výjazdy s fotoaparátom v ruke. V Zlatých Moravciach existuje množstvo krásnych svadobných priestorov a každý z nich je niečím špecifický. Predsvadobné fotenie ženícha a nevesty môžeme absolvovať v deň svadby, ale pokojne aj v úplne iný deň a na inom mieste.

Zvečním aj vaše rande

 Zamilované páriky si u mňa často objednávajú aj párové a rande fotenie. Fotky pri západe Slnka, počas prechádzky v parku, ale aj na zmrzline na námestí vám budú pripomínať spoločnú mladosť a mladú lásku. Na fotografiách rád zachytím tú najsilnejšiu emóciu, ktorá sa v prítomnosti zamilovaného páru dá doslova krájať.

Svadobný fotograf
Svadobný fotograf

Rodinné a detské fotky na pamiatku

Rodinné fotenie a fotenie detí patrí medzi tie najzábavnejšie. Vy môžete spoločne stráviť napríklad nerušený víkendový deň a ja sa k vám pridám, aby som všetky vaše radostné chvíle zachytil. Nemusíte pózovať, stačí, ak budete prirodzení. Deti to vždy zvládajú na jednotku a aj otecko sa po pár minútach dokáže uvoľniť.

Miesta na fotenie v Zlatých Moravciach

 Len pár minút jazdy nás delí od krásneho Zámku Topoľčianky. Ak máte radi prírodu, môžeme sa vydať aj do Arboréta Mlyňany. Bez nutnosti presúvania môžeme absolvovať fotenie v mestských parkoch. Zlaté Moravce sú však aj pretkané peknými uličkami či pamiatkami, pri ktorých vám rád vytvorím krásne spomienky zachytené na fotografii.

Svadobný fotograf Roman Hruška

Spoznajme sa

Napíšte alebo zavolajte Vašu predstavu o svadobnom fotení. Teším sa na spoločnú kávu, pri ktorej Vás rád spoznám.



Kontaktujte ma

Blog

14. augusta 2024

Fotoaparát s okamžitou tlačou fotiek – áno alebo nie?

Instantné fotoaparáty sa už pred 40-timi rokmi bežne objavovali v mnohých filmoch, no na Slovensku zažili veľký boom v popularite až počas posledných približne 10 rokov. Vtedy na trh prišli rôzne modely s jednoduchším ovládaním, kompaktným vzhľadom, no najmä s dostupnými náplňami, ktoré sa dajú ľahko dokúpiť. Aké sú hlavné výhody týchto fotoaparátov, pre koho […]

Čítať viac
2. augusta 2024

Ako sa starať o váš fotoaparát?

Každá jedna vec, ktorá má viac ako 2 súčiastky sa dokáže pokaziť a treba sa o ňu starať. Fotoaparát, či už digitálny kompakt, retro analóg alebo profesionálna zrkadlovka si pre dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku vyžadujú naozaj precízne zaobchádzanie a pravidelnú starostlivosť. Pripravil som pre vás krátkeho sprievodcu s tipmi na starostlivosť o fotoaparát. Ako […]

Čítať viac
8. júna 2024

Najlepšie svadobné hry, ktoré pobavia všetky generácie

Časy, kedy hlavným bodom programu na svadbe bolo čítanie blahoželaní z pohľadníc, sú už dávno za nami. Dnes sú moderné svadby nabité veselými svadobnými hrami či inými aktivitami, ktoré pobavia mladomanželov, rodinu, ale aj zvyšok hostí. Ktoré svadobné hry sú najobľúbenejšie? Aká hra je vhodná? Než sa vrhneme na konkrétne svadobné hry, je dobré povedať, […]

Čítať viac

Spojte sa so mnou

Teším sa na Vaše správy, maily a telefonáty. Predovšetkým Vás ale rád stretnem osobne.
Fotograf Roman Hruška
ahoj(at)romanhruska.sk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram