Domov » Služby » Fotograf Stupava

Váš fotograf pre mesto Stupava a okolie

Na Záhorie sa vrátime aj v nasledujúcom článku. Stupava je mesto, ktoré krásou žiadnym spôsobom nezaostáva za ostatnými slovenskými mestami, práve naopak. Toto jedinečné mesto na Záhorí je popretkávané sympatickými uličkami a ďalšími miestami, ktoré sú ako stvorené pre vyhotovenie romantických záberov a spomienok na chvíle s vašimi blízkymi a milovanými. Kde všade sa môžeme spoločne v Stupave a okolí pozrieť?

Svadobný fotograf Stupava

Z profesného aj ľudského hľadiska milujem svadobné fotenie. Snúbi sa pri ňom romantika, momentky, zábava aj množstvo emócií. V Stupave a okolí som absolvoval nejednu svadbu a mám aj skúsenosť s množstvom rôznych svadobných priestoroch v celom regióne, vďaka čomu vám môžem poradiť a zdieľať s vami svoj nestranný názor na jeho silné a slabé stránky.
Ponuka svadobného fotenia
Fotograf na svadbu

 Rodinné fotografie a krásne spomienky

Rodinné fotenie najradšej absolvujem štýlom, kedy o mne rodinka takmer ani nevie. Nie, nie, nefotím ľudí schovaný v kríkoch, ale mám rád prirodzenosť a fotografie bez pózovania. Užite si spoločné popoludnie v parku, na zmrzline či na obyčajnej vychádzke a ja pre vás vytvorím krásne momentky.

Úsmevy vašich detí na fotkách

Deti treba fotiť v ich prirodzenom prostredí. Vezmime ich spoločne na ihrisko a nechajme ich, nech sú samé sebou. Nech sa hrajú, nech sa bláznia a nech sa smejú. Fotografie detí sú tak oveľa prirodzenejšie než zábery, kde deti musia sedieť a pózovať. Povedzme si úprimne, ktoré dieťa vydrží 5 sekúnd sedieť bez pohnutia?

Rande fotenie

Portréty pre jednotlivcov aj zamilovaných

Pri svojej práci sa samozrejme nevyhýbam ani foteniu portrétov. Kontaktujú ma páry, ktoré vyhľadávajú párové a rande fotenie, ale aj jednotlivci. Samozrejme, nebránim sa ani pózovaniu, práve pri portrétnej fotografii je to často naozaj nevyhnutné.

Zopár tipov pre miesta na fotenie v Stupave

V Stupave, ale aj v celom okrese nájdeme množstvo krásnych miest, ktoré sú doslova ako stvorené pre príjemne strávený deň spojený s fotením. Kam chodím s klientmi najradšej?

Park Stupava

Park Stupava – Zámocký park v Stupave je najmä počas jari a leta mimoriadne romantický. V blízkosti nájdeme aj kaštieľ, ktorý môže tiež poslúžiť ako skvelé pozadie pre romantické fotky.

Bobria hrádza

Bobria hrádza – asi 20 minút od Stupavy je obľúbené miesto na rybníku s názvom bobria hrádza. Na mólo chodí veľké množstvo ľudí, no dá sa vystihnúť moment, kedy je prázdne a vhodné na fotenie.

Spoznajme sa

Napíšte alebo zavolajte Vašu predstavu o svadobnom fotení. Teším sa na spoločnú kávu, pri ktorej Vás rád spoznám.



Kontaktujte ma

Blog

14. augusta 2024

Fotoaparát s okamžitou tlačou fotiek – áno alebo nie?

Instantné fotoaparáty sa už pred 40-timi rokmi bežne objavovali v mnohých filmoch, no na Slovensku zažili veľký boom v popularite až počas posledných približne 10 rokov. Vtedy na trh prišli rôzne modely s jednoduchším ovládaním, kompaktným vzhľadom, no najmä s dostupnými náplňami, ktoré sa dajú ľahko dokúpiť. Aké sú hlavné výhody týchto fotoaparátov, pre koho […]

Čítať viac
2. augusta 2024

Ako sa starať o váš fotoaparát?

Každá jedna vec, ktorá má viac ako 2 súčiastky sa dokáže pokaziť a treba sa o ňu starať. Fotoaparát, či už digitálny kompakt, retro analóg alebo profesionálna zrkadlovka si pre dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku vyžadujú naozaj precízne zaobchádzanie a pravidelnú starostlivosť. Pripravil som pre vás krátkeho sprievodcu s tipmi na starostlivosť o fotoaparát. Ako […]

Čítať viac
8. júna 2024

Najlepšie svadobné hry, ktoré pobavia všetky generácie

Časy, kedy hlavným bodom programu na svadbe bolo čítanie blahoželaní z pohľadníc, sú už dávno za nami. Dnes sú moderné svadby nabité veselými svadobnými hrami či inými aktivitami, ktoré pobavia mladomanželov, rodinu, ale aj zvyšok hostí. Ktoré svadobné hry sú najobľúbenejšie? Aká hra je vhodná? Než sa vrhneme na konkrétne svadobné hry, je dobré povedať, […]

Čítať viac

Spojte sa so mnou

Teším sa na Vaše správy, maily a telefonáty. Predovšetkým Vás ale rád stretnem osobne.
Fotograf Roman Hruška
ahoj(at)romanhruska.sk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram